Регистар на издавачи на сертификати во Република Македонија

Регистар на издавачи на сертификати во Република Македонија

Прегледи

65

Преземања

21

Податоци и ресурси

Додатни информации

Поле Вредност
Наслов Регистар на издавачи на сертификати во Република Македонија
Опис

Регистар на издавачи на сертификати во Република Македонија

Категорија/тема Влада и јавен сектор
Одржувач Станислав Василковски
Е-пошта на одржувачот stanislav.vasilkovski@mioa.gov.mk
Права за пристап јавни
Во согласност со
Документација
Фреквенција годишно
Извор
Јазик Македонски
Друг идентификатор
Потекло
Поврзан ресурс
Датум на издавање
Локација
Modified
Верзија
Забелешки за верзијата
Е дел од
    Има дел
      коментари овозможени од Disqus